Contact

Bel ons +31 (0)181 551718

Bel ons gerust voor al uw vragen, wij staan u graag te woord.

Onze locatie

Hartelijk welkom op de website van Boutique Hotel de “Oude Veste”, voorheen het schoolgebouw voor leerling-machinisten van de Koninklijke Marine. 

De eerste steen van dit pand, dat door de oudere inwoners van Hellevoetsluis nog steeds de ‘oude machinistenschool’ wordt genoemd, werd in 1877 gelegd. Het gebouw werd op 8 juli 1878 in gebruik genomen, waarna het tot 1915 – toen de opleiding werd verplaatst naar Dordrecht – onderdak bood aan de leerlingen. Het pand heeft de ruim honderdveertig jaren daarna vele soorten gebruikers gekend, en werd in die tijd tweemaal getroffen door brand. 

In 2019 is het pand aangekocht door twee Hellevoetse ondernemers, die samen dit historische pand weer exploiteren. Bij binnenkomst vindt u rechts Steakcafé De Buren; aan de linkerzijde is Boutique Hotel de “Oude Veste” gevestigd. U bevindt zich midden in de oude vesting, op loopafstand van de horeca, restaurants, musea en het unieke, historische droogdok. 

De zeven kamers op de begane grond en de twee suites op de verdieping van ons Boutique Hotel bieden u een aangenaam verblijf en volop gelegenheid om Hellevoetsluis en de omgeving te ontdekken.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Wilt u een kamer boeken of informatie hierover, stel gerust uw vraag. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.